perjantai 14. syyskuuta 2012

Virittelyä kisoihin.

Kävin tänään ratsastamassa hepat huomisia kisoja varten, itsehän en kettua ja annia liikuta päivittäin. Menen ne päivät mitä menen, ja ne mitä en ehdi liikkuu hepat tunnilla/maastoillen.

Tänään menin eka annilla, se oli aluks aika kankee ja vähän könkkökin, ajattelin kuitenkin ratsastaa ja kattoa mihin suuntaan se menee. Ja paranihan se kokoajan. se on iso hevonen ja muutenkin syttyy hitaasti, joten alussa kun ravissa ei ole tahtia , voi se tuntua jopa siltä että olisi ep.  Alkukankeuden kun sai ratsastettua pois niin hevonenkin oli oikein kiva. Menin varmaan 45min ja tein vaan isoja ympytöitä sekä vähän kokoilin laukkaa. Loppuraveissa saikin taas sanoa vähän välii "prrr, prrr" kun neiti on hyvin läpiratsastettu se tykkää välillä käyttää vähän liikaakin poweria, mut parempi niin kun et se jäis yhtä hitaaksi mitä se on alussa :) Kävin vielä loppukävelyt tekee kentällä. 






Sitten oli ton repolaisen ketun vuoro. Menin maneesissa n40min, tehtiin käynti-ravi-käynti siirtymisiä , sekä ravissa että laukassa avoja. Meni hyvin ja kettu liikkui kivasti. kävin ketunkin kanssa kentällä viellä köpöttelee ennenkun vein sen talliin :) Napsasin puhelimella pari kuvaa, koska parempia noikin kun ei mitään :P Huomenna otan ison kameran kisoihin niin saatte vähän parempilaatusia kuvia kisoista :)



Tähän loppuun vielä pari derbykuvaa, menin sillä tossa keskiviikkona kentällä, varsa juosta hösötti sielä niin paljon, että kun lopettelin poninkanssa ni hyvä että jakso kävellä perässä :D reppana <3 







Ajattelin tässä lähipäivinä vastata nuihin kysymyspostauksen kysymyksiin, kyllä mä siitä videon muodossa joudun vissiin vastaileen ku niin lupailin :) Joten viimosen kysymykset vielä ja su/ensiviikon alussa alan videota väsäämään :) 

Postaukseen pääset TÄSTÄ :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti