maanantai 17. syyskuuta 2012

Lähempänä tavotteita

Noniin, palataan tästä maanantaista hetkeksi lauantain pariin, kisoihin. Aamua parans vielä se, etten ollut nukkunut oikeasti kun tunnin pari, ensaanut unta kovan sateen takia ja mietin että millanen kuralätäkkö pohja on ja että kannattaako sinne edes lähteä rämpimään, 5 aikaan katoin vielä kelloa ja nukahdin piakkoin siitä. 7 ylös ja olo oli kun onkimadolla, onneks ilma oli kirkastunut ja ei näyttänyt ,että ainakaan hetkeen sataisi.

Ensin oli vuorossa anni, luokka siis 80cm verkassa anni oli ihan ok, hypyissä vähän pitkänä. Otin just ennen radalle menoa pystyn ja okserin, ideana ottaa pysty alas ja jatkaa okserille siitä suoraan jolloin hyppykin terävöityi heti kun sai kintuillensa puomin kerran :) Rata meni ihan hyvin, anni vaan on turhan vahva noilla kolmipaloilla, pitäs keksiä joku kuolain millä se ois vähän kevyempi edestä, muttei kuitenkaan ottais nokkiinsa.niinkuin kuminivel pelhamilla se ei hypännyt kisoissa mitään... Hyvä mieli kuitenkin että kiellot tosiaan johtu vaan kuolaimista eikä jostain muusta. Tuloksena kuitenkin 0/0 rata, taidettiin olla 9/27, ja toisia ei sijottuneita. uusinnassa ei päässyt oikeen kääntämään kun vauhti oli vähän liian luja ja kääntyvyys hakusessa aikaratsastukseen :D Video radasta on olemassa, mutta se ei ole sellanen että sitä voi julkasta laadun takia :D kuva hyppii taivaalla ja kuva on erittäin sumea

_Annista hyppykuva Fotomedian sivulla_




Sitten oli ketun vuoro hypätä 90cm, annin radan jälkeen oli aika kauan aikaa ketun rataan, olin jostain saanut päähäni lähteväni numerolla 50 jotain, odottelin sielä kentänlaidalla pitkään ja kävelin hyvin valmiiksi, ajatuksena oli mennä verkkaan siinä 40 lähtijän jälkeen. Katoin vaan sattumalta toiselle puolelle kenttää kun äiti kävelemässä meitä kohti ja huito mua verkkaan, olin sillee oho onkoha mul menny noi numerot sekasin kuulutuksissa. Marssin siis verkkaan ja katoin lähtölistoja ja huomasin että lähden numerolla 42!! radalla tais olla joku 35-37? tuli sitten aikamoinen kiire, ravasin kierroksen ja aloin laukkailemaan ja tulemaan ristikkoa, ja samassa mietin et miten hitossa on voinu tulla tällänen väärinkäsitys! no ei auta se on vaan nyt oltava nopee verkka :D Ehdin kyllä loppujenlopuks ottaa tarvittavat hypyt ja vähä kokoilee laukassa ennen rataa. Radalle menin ihan hyvillä fiiliksillä vaikka verkka jäikin noin lyhyeksi, kettu on siitä kiva ettei sitä tarvi viilata ja hinkata radalle kovin kauaa. Rata meni tosi kivasti ei mitään "meinas tulla puomi" tilanteita tai muutakaan vastaavaa. uusinnassa mulla oli ajatuksena kääntää kahdesta kohtaa aika tiukasti, mutta uusinnan ekan esteen jälkeen jo totesin etten rupee rytmiä rikkoon sillä ja ottamaan turhia mokia kun tuntuu muuten niin hyvältä. Aika meillä kuitenkin riitti 3 sijalle siinä vaiheessa luokkaa, lopussa meni vielä yksi ratsukko ohi, joten lopputuloksena 4 sija/57 lähtijästä :)

_Kettu fotomediassa_ 





 Viimeinen tarvittava nollarata paketissa ketun kanssa ja seuraavaksi mennäänkin molempien kanssa 28.9-29.9 ypäjälle,  jossa pitäisi myös loistaa tai olla edes 20 parhaan joukossa niin on tän vuoden tavotteet kasassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti