keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Elämä lapselle+ponien touhuja

Kattelen tässä just elämä lapselle konserttia, muistellen vuosia taaksepäin kun ite ravasin vuosittain kyseisessä konsertissa, sillon ei kyllä tajunnut koko konsertin tarkotusta samallailla kun nytten. Sinne mentiin kaveriporukalla kuuntelemaan niitä lempibändejä, toki osallistuttiin itse keräykseen mm ostettujen lippujen kautta. Viimevuodet tv:stä katellen on tajunnut kuinka hyvä tarkotus tolla konsertilla oikeasti on. Pätkät mitä näytetään sairaista lapsista on niin liikuttavia, välillä mietin miksi ne onkaan noin liikuttaviksi tehty musiikkeineen, mutta oikeastihan se kaikki on vaan surullisen totta.

Tsemppiä paljon perheisiin joihin sitä tarvitaan, onneksi nykypäivänä tiede on kehittynyt paljon ja toivotaan, että sitä kautta saadaan kaikki lapset kuntoon tai vaihtoehtoisesti elää normaalia elämää sairaudesta huolimatta  <3



Mun vaavista tulee muuten tumma! Varsakarva alkaa naamasta jo lähteä ja alta paljastuu sellasta hienoa tumman/suklaan ruskeeta :) Ollaan käyty nyt melkeen päivittäin tekee kävelylenkkejä ponienkanssa, yks päivä käytiin jopa naapuritallilla tien päässä, äiti talutti ponia ja mulla varsa, Däni käyttäyty oikein hyvin, ei pupeltanut naruakaan ku keskitty ihmettelee taas uusia maisemia :)

D&D:n tarhaan tuli uus hiekkapohja viikonloppuna, derby rakastaa tota hiekkaa, sen vanhassa tarhassa oli sitä ja siellä se piehtaroikin päivittäyn, toi tarha mikä sillä nyt oli, oli sellasta mutahiekkahässäkkää, se ei piehtaroinu sielä kertaakaan. Lauantaina kun tarha oli täytetty ja päästin ponin sinne, niin 5sekuntia ja se oli sielä kyljellään :D





Eilen pesin ponin kunnolla shamppoolla kavioista korviin, oli suht lämmin ilma ni se oli hyvä tehä eilen, milla piti varsaa, oltiin siis ulkovesarilla ja däni siinä kiltisti odotteli mussuttaen heinää. Onse kyllä hieno poitsu! Käytiin pesun jälkeen kävelyllä, mentiin raviradalle , tämäkin uusi paikka dänille.
Pikkusella tuntu olevan energiaa jotenkin turhanpaljon, joten päästin ne vielä kentänviereiselle laitumelle juoksemaan (derbyn syömään) ja jäin kattelee hetkeks tätituntia, jossa siis meiän tallin tätiratsastajat kokoontuivat! Hyvin ne siellä porskutti menemään ja vielä viihdytti meitä katsojia hyvillä ääniefekteilla:D "OI OI OII"

Ainiin, sain mun kamerankin tänään huollosta jee,  ei tarvi tyytyä aina noihin iphone kuviin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti