maanantai 20. elokuuta 2012

Ei niin onnistunut kisa vkl.

Perjantaaina kävin ratsastamassa hepat hyvin läpi. Lauantaina oli tarkotus suunnata santahaminaan helsinkiin varuskunta-alueelle kilpailuihin ja Sunnuntaina aluekisoihin hyvinkäälle.


Santahamina: oli ihan mukava ja erilainen paikka kisoille, yksi iso miinus täytyy antaa kyllä kentän pohjista. Verkkakentän pohja oli nurmi/hiekka kenttä, toinen pääty kovaa nurmea ja toinen pehmeetä hiekkaa. Radan pohjasta puhumattakaan, anni ei hypännyt siellä mitään 90cm radalla, se ei oo yhtään kieltäjä tyyppiä tai sellanen, että kattelis esteitä. en osaa sanoa ratsastinko itse jotenkin superhuonosti vai vaikuttiko pohja siihen vai mikä.

Ketulla tuli 90cm radalla 2 puomia alas, rytmi ei säilynyt radalla yhtään ja pari kertaa tuntu, että ponin jalat katos johonkin. ihan kamala pohja, toista kertaa ei kyllä tarvitse mennä kys kisoihin, vaikka muuten hauska paikka olikin.

 Oli tarkotus annilla hypätä vielä seuraava luokka mutta peruin sen. Jäi jotenkin huono fiilis näistä kisoista.

Hyvinkää: Oli heti paljon turvallisempi olo kun pohja tuntu paremmalta, meillä tuli anninkanssa vähän kiire, mutta ehdin ottaa tarvittavat hypyt ja anni tuntui tosi hyvältä. Radalla sama kun lauantaina. ei hypännyt mitään... mä en oikeen osaa kommentoida asiaa, kun en tiedä mistä noi kiellot johtuu. meen ke laaksolle hyppäämään ja pyysin sinne apua josko joku näkis missä on vika.

Kettu oli verkassa vähän löysä ja hidas, ja ei ollu meijän ihan parhaita verkkoja musta. mutta radalla se oli ihan loistava! hypyt tuntu hyviltä ja rata oli sujuva ! uusinnan ekan jälkeen kuitenkin tapahtu jotain kauheita :D nimittäin MÄ UNOHDIN RADAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tollasta ei ookkaa tapahtunu sitte varmaan 5 vuoteen. tuli vaan ihan totaalinen black out, ei niinku liikkunu päässä mitään, sitkun tajusin missä se 10 este on niin sinne vaan ja loput meni tosi hyvin =)
tein vielä 8 -> 9 esteelle aika pienen tien, mmitä ei vissiin kukaan tainnut luokassa tehdä? joten aika varmasti mä hölmöilylläni menetin kärkisijan (josjosjos ;))

Noh eipähän tarvi taas 5vuoteen unohella mitään :D Tosiaan laaksolle mennään ke Tänne kisoihin, ja toivotaan että saadaan anninkin kanssa jotain aikaan, se on niin kiva hevonen ja tykkää hypätä kuitenkin.

Se oli sellanen vkl sitten, kävin vielä la sakun tallilla kuvailemassa koulukisoja.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti