lauantai 11. elokuuta 2012

hevostäyteinen viikonloppu!

 Torstaina kävin aamusta D&D:n luona, josta oli tarkotus suunnata laaksolle katsomaan kisoja, tossa välissä kävin vielä kaverini kanssa juoksuttamassa vielä hänen hevosensa.









Perjantaina kävin aamusta ratsastamassa annin ja ketun, hyppäsin molemmilla pikkusen. Anni on siis tämä hannover tamma ja kettu tää pienempi kaveri :) Anni oli alussa vähän hidas ja tahmea, mutta vertyi loppua kohden ja parani kokoajan, hyppelin alussa pientä ristikkoa ja pystyä, jotka lopuksi olivat n 100-110cm. Annilla on tosi kiva hyppy! sille pitää saada vaan voimaa enempi niin varmasti jonain päivänä hyppää ihan isojakin ratoja, tai ainakin uskon niin :) Ketulla aikalailla tein samat asiat ja molemmat meni tosi kivasti


Tänään kävin ratsastamassa aamusta ennen laaksolle menoa, siellä siis käytiin tänään gp:n viimenen osakilpailu. Ratsastin molemmat hyvin läpi huomista varten. Anni oli aluksi taas hieman pohkeen takana, mutta mitä enemmän siltä vaatii ja sitä ratsastaa, niin siitä kaivautuu ihan eri hevonen. Lopussa se oli jopa hieman liian kuuma ajoittain. Kettu oli myös oikein miellyttävä, tein siirtymisiä, avoja ja väistöjä. Laukassa ratsastin sitä eteen alas, lopussa se oli tosi kevyt ja hyvän oloinen!elikkä hyvillä mielin lähdetään siis riihimäelle huomenna kisoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti