maanantai 6. elokuuta 2012

Uusia ratsuja sekä vkl touhuja!

Kävin viime lauantaina kokeilemassa tätä hevosta, jota mulle tarjottiin mistä teille mainitsinkin edellisessa postauksessa. Kyseessä on siis 9v ruuna, taitaa olla virallisesti ylikasvanut poni "kettu":) 

Tämän ylläolevan lisäksi mulle tarjottiin samalta tallilta 14v hannover tammaa, jolla pitäs kuulemma olla skouppia isompiinkin luokkiin, ja tälle siis haluttaisiin kisatuloksia ja muutenkin saada tamma kuntoon, että se saataisiin kantakirjaan tulevaisuudessa.

Molemmat oli erittäin miellyttäviä hevosia kaikinpuolin! 12.8 mennään molempien kanssa riihimäelle hyppäämään kisoihin.





Sunnuntaina olikin vuorossa warinkanssa hyppelyitä Millä pyysi pe iltana ,että hyppäisin warilla ja antaisin vähän ohjeita miten sitä ratsastaa esteellä. Taisin viimetalvenä viimeksi mennä sillä, se oli ihan hyvä siihennähden, että sillä on ollut tässä jonkin aikaa taaksepäin muutaman kuukauden sairasloma. Millan Blogista voi lukea lisää.




Warin  ratsastuksen jälkeen lähettiin äitinkans kattoo dänille mahdollista paikkaa ensvuodeksi, kun se on vierotettu derbystä. Kyseinen paikka oli siis lopella ja siellä asuu myös Marian kyöstivarsa sekä Eevan riku, joita käytiinkin orilaitumella ihmettelemässä :) pysähdyttiin matkalla sinne lopelle , sen tallin läheisellä grillikioskilla mikähän se oli joku syökerin tupa :D?! söin siellä hyvän wieninleikkeen NAAM<3





Mun sydän suli kuitenkin 3 vai neljäkö niitä oli? pieneen kisupentuun aww ne oli niin ihania että oisin voinu kaikki viiä kotiin <33





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti