tiistai 7. elokuuta 2012

istahdin kotisohvalle!

eli derbyn selkään <3 käytiin sillon 21.4 jyväskylässä kattoo ponia, ja sillon tosiaan kävin ponskilla maastoilemassa, mutta sitä ennen taukoa oli ollut yli vuosi. 

Se on kyllä kumma kun sinne istahtaa, on edellisestä kerrasta sitten 5vuotta tai päivä, fiilis on aina sama :) mentiin kentälle ja hyppäsin sielä selkään, däni oli ihan wtf ?!?!!? O_o ja hyppäs kerran d:n päälle takaa ja pyöri ympyrää siinä iha hömlönä et mitä hittoo tääl tapahtuu :D nopeasti se kuitenki hiffas et kaikki on ihan hyvin ja se juoksenteli kentällä, huuteli, pukitteli ja kaikkee muuta hauskaa:) 


 oltiin kentällä joku 30min josta ravasin ehkä 3-5min, toiseen suuntaan se oli vähän könkkö. Ajattelin kuitenkin ratsastella sillä pikkuhiljaa ja kattoo mitä se ponin kinttu siitä tykkää :) tosin en oleta/odota yhtään mitään että se käyttöä alkaisi kestämään, tietenkin jos näin kävisi niin loistava juttuhan se ois :)















4 kommenttia:

  1. onpas sun kätes leveellä tuolla selässä...:s

    VastaaPoista
  2. Kädet leveellä :DD Hevosihmiset kyllä löytää aina jotain vinkumista.. Ei edes ht.net enää riitä ku kaikkialla pitää valittaa :D

    VastaaPoista
  3. aivan, mä naurahdin kun luin ton kommentin :D oli se sen verran huikee!:D

    VastaaPoista