torstai 3. tammikuuta 2013

viimepäivien touhuilut kuvien+videoiden muodossa.


heippa taas pitkästä aikaa, oon ollu vähän reissussa ja ei oo ehtinyt kirjottelemaan :) päivittelen nyt vähän myöhäsiä ratsasteluja ja sen sellasta mitä nyt muistan mainita. Ja laitan tähän enempi kuvia ja videoita niitä kun kerran löytyy.

Kävin viimeviikolla ratsastamassa ketun ja annin, annin kanssa vähän jumppailtiin, mummeli oli kovin innoissaan hyppäämisestä ja sätky vähän väliä mitä milloinkin :) lopussa kuitenkin tosi jees ja rentoutui loppua kohden. 
















Ketun kanssa humputeltiin samaa hommaa ja ketulla oli kovin hauskaa, en mennyt mitenkään kovin raskaasti vaan mentiin ilman ohjia ravia ja laukkaa ja vähän leikkimielisesti touhuttiin kaikkea :)






Millan Blogia lukiessa huomasin sielä derbystä ja dänistä kuvia niin oli pakko lainata tähän teille näytille, däni on ihan mahdottoman söpö näissä kuvissa, ja derbyllä hauskaa videoissa ja videot ovat alla linkitettyinä:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ibcJUSQzYuA

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ginpW2M_JSI

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5YYu5C0ojwY





5 kommenttia:

  1. En tiedä onko jossain aiemmin lukenut (ei ainakaan ole omaan silmään osunut) mutta mitä aiotte Derbyn varsalle pidemmällä tähtäimellä, onko vielä tiedossa? Myyttekö vai pidättekö itsellä?

    VastaaPoista
  2. on toi vauveli vaan niin ihana! <3 :)

    VastaaPoista
  3. Siulle olisi haaste miun blogissa, käy kurkkaamassa http://nea-immonen.blogspot.fi/2013/01/haasteita.html :)

    VastaaPoista
  4. Aijjaa kiva! käyn kurkkaamassa =)

    VastaaPoista