sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pikku d ensimmäistä kertaa traileriin.

Terkkuja täältä trailerista, täällä on mukava mutustella heiniä ja hengailla! puss




























Tänään laitettiin däni traikkuun ensimmäistä kertaa, apuna oli milla ja nina sekä äiti kameran takana. Kaikki sujui ihan superhyvin! Ei vielä liikuttu, annettiin pojan vähän hengailla siellä derbyn kanssa, syödä heinää ja porkkanoita sekä tajuta että sielä oleskelu on ihan mukavaa ja että siitä jäisi hyvä muisto =) Poiskin tuli erittäin mallikkaasti ja jäin jopa tahalleen hetkeksi seisomaan siihen vaikka derby oli mennyt jo pois, eikä siltikään varsalla ollut kiire mihinkään. jee! 


Däni nyt sitten kuitenkin lähtee näillä näkymin 27.1 sinne vihtiin, jossa sillä on leikkikaveri. Se tosiaan pääsee samaan tarhaan ikäisensa orivarsan sekä vanhemman ruunan kanssa samaan tarhaan. Tekee sille ihan super hyvää saada ikäistään seuraa ja päästä purkamaan vähän energiaansa , kun ei tosta derbystä sille oo minkäännäköstä leikkikaveria. 

Harmi vaan mä en ole itse paikalla, kun täytyisi d siirtää, mä lähen meinaan reilu viikon päästä jenkkeihin kuukaudeksi, eikä varsan siirto ollut mahdollista ennen mun lähtöä joten ei voi mitään =) eiköhän kaikki suju hyvin kuitenkin! Ja prkl:een pakkaset, mun polvet on ollu taas ihan juntturassa muutaman viikon, pahimpina pakkaspäivinä tuntuu kokoajan polvissa vaikkei mitään tekisi, ehkä senkin puolesta hyväpäästä hetkeks lämpimään ennen ku tulee lopputalven rutistus heppojen kanssa treenatessa =) 












5 kommenttia: