sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Terkkuja Californiasta!

Heipä hei ja terveisiä täältä Amerikan maasta!  Lento tänne lähti tosiaan ti aamuna klo 8.00 ensimmäinen lento meni englantiin josta sitten vaihtolennolla tänne los angelesiin. Lentokoneessa tuli siis istuttua n15h mikä on mulle ihan kauheen pitkä aika koska pelkään lentämistä. Se eka lento oli kuitenkin mun mielestä pahempi vaikkakin kesti sen 3h, mutta meno oli välillä aika pomppimista. Lento los angelesiin lähti englannin paikallista aikaa klo 15.15 , yritin nukkua mahd paljon jotta aika menisi nopeammin, en edellisenä yönä ollut nukkunut tippaakaan just sen takia, että sais nukuttua koneessa enempi. Siinä penkin telkkarissa oli sellanen aikajuttu mistä näki kokoajan kauan on matkaa jäljellä, sain alkulennosta nukutua jonkun 30min ja kuvittelin että ois jäljellä enään ehkä 4h, kunnes epäonnekseni huomasin näytöllä lukeman 8h43min. Voi jestas että oli puuduttavaa :D Jotenkin ihmeen kaupalla aika kului ja kun näytössä oli lentoa jäljellä reilu tunti, alkoi vihdoin tuntea, että ollaan voiton puolella. Perillä kun oltiin saatu matkatavarat mukaan, lähettiin vuokrailemaan autoja ja syömään, täällä on kyllä joka kulmassa joku hampurilaisravintola. Illalla kyllä uni tuli helposti vaikka nukuinkin koneessa jonkin verran. 







Ollaan käyty vähän shoppailemassakin, eilen käytiin sellasessa merkkiliike outletissa, en kyllä löytänyt muuta kun guessilta muutaman t-paidan, guess on tosi halpaa täällä verrattuna suomeen. Ekoina päivinä ostin sellasesta pyörä liikkeestä metal mulishan paidan ja laukun, nekin tosi halpoja suomen hintoihin verrattuna, tosin tuota merkkiä ei saa suomesta melkeen mistään.














Sitten vähän suomen asioita, däni lähti sitten tänään aamulla kasvamaan uuteen paikkaan vihtiin, reissu meni kuulemma todella hyvin eikä missään ollut mitään ongelmia, IHANAA!

Millan blogista lisää matkasta : http://pullaftpulla.blogspot.com/2013/01/danista-tuli-aikuinen.html


Tässä teille hieman erilainen postaus, mitäs piditte? varmaan kirjottelen täältä kuulumisia vähän väliä mikäli te jaksatte lukea :)

1 kommentti:

  1. kenen kanssa oot siellä, jonkun miehen vai kun on noi pyörät ja kaikki? :D

    VastaaPoista