lauantai 15. joulukuuta 2012

Hankipäivä+ Dänin karkailua

Kävin ketun ratsastamassa, ostin maanantaina PITKÄSTÄ AIKAA jotain hepoille, nimittäin pintelit! :D Ja Derbylle myös ostin yhdet suojat :) Sillä kun on vaan ikivanhoja rämäsuojia. 

Hain ketun tarhasta, laittelin kuntoon ja marssin kentälle, oli taas satanut kivasti lunta ja kentällä oli tosi hyvä mennä! en tehnyt mitään ihmeempiä, ravailin ja laukkailin molempiin suuntiin jonkin aikaa, oli ihan hiton kylmä tuuli ja meinas korvat räjähtää! Mutta silti niin kivaa mennä kentällä hangessa ! 



















Ketun jälkeen lähettiin vielä omalle tallille hoitaa ponyt, ai jumankekka, päästin ne kentälle ekaks, laitoin ylänarun kiinni portista, ja sit varsa onki jo sen toisellapuolella irti, hain sen sitten siitä hangesta takasin, no oon just laittamassa sitä alanarua kiinni, niin menee 1sekunti ja varsa on taas samassa kohtaa, hain sen takasin, sain portit kiinni ja ne juoksi siinä kentällä hetken aikaa, kunnes tää tahvo keksi et voi siit edellee mennä portin läpi kun menee vaan! no sehän meni ja juoksi yläpihalle tarhoille?!?! se on aikamoinen mammanpoika vielä ni ihmettelen miten se kykeni juoksemaan nii pitkälle derbystä :D Derbyn reaktio oli aika yllätys, se meinaan hyppi siinä portilla hetken ja näytti siltä et ajattelee "siis mitä hittoa just tapahtu??!" no poninkaa sit menin sinne ylös ja pony steppaili siinä koko matkan, en viitiny viiä enää kentälle takas ku pitää virittää joku juttu siihe että se ei tuu siitä jatkossa läpi enään...












2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Ihania kuvia! Voi varsa...
    Millä tallilla Kettu on? Ihanan karvainen karkulainen! Ja myös tosi ihana karvapehmuste riimussa!:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) kettu asuu evr:llä.

    VastaaPoista