sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Sunnuntai heppailua

Lähettiin tallille tänään joskus puol 12. Tallilla oli kevät talkoot ja oli ideana siistiä paikkoja ja kaikkee pientä mitä nyt talkoissa tehäänkää. Aloin ite pesee D:n karsinaa, tai seinät kunnolla pesuvedellä ja juuriharjalla lattiasta kattoon :D Sit kokosin yhen hyllyn ja sit olikin ulos katettu herkkupöytä sämpylöineen ja kaikkee hyvää. Derbyä kävin taluttaa raviradan ympäri ja kylmäsin jalat, mitkä on nyt vähä paksuna, tosin takajalat vaan. Tunnustelin masua ja varsa jotain pyöri siellä, ihana <3 Tallilla vierähti noin 5h.





Joku multa kyselikin oisko mulla derbystä ratsastusvideoo, kaivoin  jotain vanhoja (siis todella vanhoja) videoita ja laitankin tähän pari :)

Sitä ennen täytyy vielä hehkuttaa sitä, että eilen oli mun ja derbyn 8vuotis päivä :) eli D astui samaiselle tallille missä nytkin on, tasan 8 vuotta sitten :) Mulla on itseasiassa tässä nenän edessä silloinen vihko missä on kyseiseltä päivältä tälläinen teksti:

Keskiviikko 5.5.2004


"Lähettii äitinkaa ajaa kohti vermoa, siellä iinekselle (ponia siis kutsuttiin ennen mulle tuloa nimellä iines.) tehtäisiin ostotarkastus, kun oltiin perillä odoteliin ponia, jonka omistajat tuo paikalle, kun ne oli tullu jutskailtiin siinä ja odoteltiin että päästään sisälle poninkanssa. Ekana ne katto sen jalat, oli täysin ok. Sitten se teki taivutuskokeen ja kuvas ponin jalat, kaikki oli todella hyvät eikä mitään huomautettavaa mistään. Sillä aikaa kun noi kirjotteli papereita niin ihastelin ponia :) Sitkun kaikkitarvittava oli hoidettu, pistettiin poni koppiin ja lähettiin ajelee järvenpäähän. Perillä kävelin poninkanssa hetken ja päästin sen tarhaan. Tallin pojat katteli iinestä, koska se on tallin ainoa tamma x) Menin laittelee kamoja vähä paikoillee sit käytiin syömässäja tultii takas neidin luo, vein sen viellä kävelylle raviradan ympäri, nätisti meni :) Ainii sillä on kiima, niin se on "vähän" kovaääninen xD huutaa jokaiselle joka vastaan tulee. Vein sen sitten tarhaan ja lähettiin kotiin. Siinä oli eka päiväa poninkaa :) "

Muistan kokopäivän , kuin eilisen.  Olin maailman onnellisin tyttö sillähetkellä :)

Tässä nyt nämä pari videota, molemmat kai vuodelta 2006, laatu hieman kehno, pahoittelen :)



 




Kävin vielä tänään Cetan ratsastamassa, se oli superhyvä, edellisellä kerralla niinku ei sujunu ei sit ollenkaan, jotenki tuntu ettei oltu kummatkaa sillätuulella että pitäs tehä yhtää mitää :D Ni olisit tänää tosi kiva fiilis ku poni toimi ku ajatus ja oli todella kevyt ratsastaa ja kaikki pelitti, jes :) 

7 kommenttia:

  1. Tunnet hevosen Izaria? Koska oot menny sillä ja osaakko kertoa siitä jotain? Se on nykyään mulla ja oisin melkosen kiinnostunu kuulemaan:) Ellet halua tänne laittaa niin voin antaa myös mailiosotteen jos jaksat vastata?

    VastaaPoista
  2. Lisää mut fb:ssä kaveriksi (mona kandelin) tai laita mailia mona.kandelin@gmail.com :)

    VastaaPoista
  3. Laitoin kaveripyynnön:)

    VastaaPoista
  4. Derby hyppää todella hienosti tai hyppäsi ainakin! Te ootte todella hyvän näköinen pari! Mikä Derbyn säkä on? Se on oikeesti ihan mahtavan näköinen!

    VastaaPoista
  5. Kiitos :) onhan tuo vähän hakemista vielä, molemmat kun nuoria ollaan :) harmi ettei ole loppuajan hyppelöistä videota. D:n säkä on 147cm.

    VastaaPoista
  6. Derby on todella hienon näköinen! Onkose kantava? Sillä on ihanan värinen riimu ja ihana loimi! Mustakin Derby hyppää todella hienosti! Se näyttää paljon isommalta kuvissa. Tai siis sen säkä näyttää isommalta! :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos :) joo on kantavana,heinäkuussa pitäisi varsoa. Se on aika hevosmainen liikkeiltään niinnäyttää isommalta.

    VastaaPoista