tiistai 15. toukokuuta 2012

Näistä on derbyn iltapäivä tehty

Ajattelin välillä vähän derbyn kuulumisia kirjotella, vaikken siitä kovin ahkerasti kirjoittele niin käyn kuitenkiin päivittäin sen hoitamassa :)

Tänään meni taas tallilla varmaan 4h hengailtua. Hain ponyn heti sisälle, kun siellä oli ihan törkeesti jotain ötököitä ja derby ei viihdy yhtään ulkona, jos sen kimpussa on koko ajan jotai pörriäisiä. Sillä aikaa kun d mutusti heiniään karsinassa, mä siivoilin vähän pihaa ja juoruiltiin muiden tallilaisten kanssa. mm siitä, että mistä helvetistä näitä ihmisiä tulee koko ajan,  jotka vois keskittyä ihan omiin tekemisiinsä saatika sitten valehdella muiden tekemisiä! Ei pysty ymmärtämään että jollain on tosiaan noin rankka elämä :( 

Vein ponskin ihan hetkeksi pikkulaitsalle syömään, jäin ite vahtimaan sitä, ettei se saa niistä ötököistä jotain kohtauksia ja kuole sinne :D vartin verran se sai siinä mutustella ja lähettiin raviradalle käppäileen ja kummasteleen maisemia. D on aina ollut sellanen haahuilia, se tykkää aina jäädä paikolilleen ja tuijotella yhteenpaikkaan vaikka kuin kauan. Eipä meillä kiire ollut niin siinähän sitten kummasteli :)

 Oon myöskin pyrkinyt kylmäämään sen jalat jokapäivä, se etunen missä on se krooninen klöntti, tuskin muuttuu koskaan, mutta eipä se kylmääminen koskaan pahasta ainakaan ole.

Hetkeksi vielä menin kentänlaidalle syötteleen ja kattoo meijän tallin tätien "tätituntia". Ne harjotteli kevyttä/esteistuntaa! Kohtahan ne pomppii menee tuola ku vanhat tekijät :D joskus puol 8 aikaa vein derbyn sisälle ja lähin kotskaan =)

Yllä siis melkein joka päiväinen rutiini ponyn kanssa, kävely+jalkojen kylmäys+vihreen syöttely.

Huomenna mennään lakun kanssa antille hyppelee, ja lauantaina sitten kisoihin, saa nähä onko yhtää rauhallisempi kun viime vkl ;)












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti