lauantai 19. toukokuuta 2012

*huokaus* Kisat

Tää päivä on ollu jotenki tosi puuduttava ihan aamusta asti. Tuntuu ettei mikään oikeen oo sujunu. No kuitenkin asiaan, lakun kanssa siis oltiin tänään keravalla kisoissa, lastatessa menikin odotettua kauemmin ja mun onnekseni kisat oli myöhässä, että ehdin just ja just kävelee radan. Hevosta kuntoon laittaessa huomasin että oon unohtanu kokonaan satulahuovan kotiin... Taas kerran mun onnekseni paikanpäällä oli hippodome josta sitten kävin nopeasti huovan ostamassa. 

Verkassa laku oli ihan jees, yritin ratsastaa sitä pohkeella paljon ja nostaa edestä ennenku se sinne edes alkaa valua. Hyvä juttu oli, ettei se pelleillyt siellä lähelläkään niin paljoa mitä se on ennen tehnyt, pari kertaa saattoi jotain inistä ja potkia ilmaa. Hypyissä kuitenkin se alkoi taas painua alastuloissa tosi alas ja jäi vahvaksi. mun on vaan kovin hankala saada se sieltä ylös kuten oonki sanonu että hankaloittaa oikeesti aika paljon ratsastusta kun ton kokosta hevosta pitää ite kannatella.Koitan sille tässä joku päivä gagia jota mulle suositeltiin, josko se auttais yhtään. 

Radalla oli ihan jees meno yhtä keiltoa lukuunottamatta, kattelin tossa videolta rataa ja se ei ihan niiin pahalta näyttänyt, kuin miltä se tuntui. tulos siis 4vp. En oikeen tiiä että mistä toi kielto johtui, joko mä lopetin ratsastamasta, se pelleilee tai sitten se oikeasti on vähän kyylä. Ei siinä mitään jos se ois 160cm kevyt keijukainen, kyllähän tämmönen 157cm tytteli sellasen runttais menee siellä radalla :D mut laku on vähän toinen juttu sitten. välillä tuntuu, että se tarvis jonkun miehen sinne selkään vähän kertoo kaapin paikkaa. 90cm se ei meinaan liikkunut radalla mihinkään , jonka seurauksena tulos oli hyl.

Noh onneksi kuitenkin annoin tolla tuloksella joillekkin mielihyvää, joka varmasti kohensi niiden itsetuntoa ;) Oon miettyiny tässä taas pitkin päivää, että mikä ihmisiä vaivaa? Täytyy olla todella huono itsetunto, että saa siitä jotain mielihyvää, jos jollain tutulla ei tulekkaan ruusukkeita kotiinvietäviksi. Noh, kukin tavallaan. Itse en arvosta tuollaisia ihmisiä missään määrin. Eläkööt omassa pienessä ahtaassa maailmassaan ja pönkitelkööt sitä omaa itsetuntoaan muiden epäonnstumisien kautta, ei se multa ole pois, säälittää vaan sellaset reppanat jotka moiseen alentuu...Ja yleensä nämä ihmiset ovat itse niitä, joilla ei ole mitään itsellään mistä voisi olla ylpeä...

Nää suomen aluekisat on vielä pahimpia, missä kuhisee tätä sakkia. yäk. Ja pystyn kyllä mielipiteeni sanomaan johtuen siitä, että on kyllä tullut pyörittyä ihan seurakisoista isoihin kv kisoihin. Ensviikon torstaina lähen viroon ruilaan kansainvälisiin kisoihin hoitelee, mä en oo vielä 2v aikana, kun noita isoja kisoja on kolunnu, niin toistaseks törmänny tälläsiin ihmisiin mitä näää pienet kisat on täys. Jos menee hyvin, niin monet tulevat onnittelemaan hymyissä suin, oli se sitten vilpitöntä tai ei niin musta on ainakin yksi hieno ja TÄRKEÄ ele kanssakilpailijalta pystyä onnittelemaan tuttavaa/kaveria onnistuneesta suorituksesta. Tätä ikäväkyllä harvoin näkee näissä pienemmissä kisoissa missä ihmiset ovat kateellisia toisilleen ja toivovat niitä epäonnistumisia, toki näin ei ole kaikkien kohdalla, mutta varmasti monen.

Aamen. 








3 kommenttia:

  1. Hieno kypärä sulla. Toi näytti tosi kivalta/hienolta toi hyppely. Harmi se kieltäytyminen. Miten sun rakko jonka sait? Ihanan näköinen satulahuopa! Monensiako te olitte? Onnea sijoituksesta huolimatta. :D

    VastaaPoista
  2. Hei minkä pitunen olet? :)

    VastaaPoista
  3. kiitos! Rakkula oli aika kipeä ekan luokan jälkeen ja laastari liukunut pois paikoiltaan, kävin sitten kisapaikalla lääkärien luona puhdistamassa sen ja laitettiin uusi laastari niin kyllä sillä jotenkuten pystyi menemään :D en itseasiassa oo kattonu edes tuloksia nin en tiedä monensiako loppujenlopuksi oltiin.

    Ja olen 157cm :)

    VastaaPoista