sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Lahjattomat treenaa!


Kävin perjantaina ratsastaa lakulla piitkästä aikaa, oli hauskaa taas pitkän tauon jälkeen! meinas vaan kuskilla kunto loppua puolessa välissä, mutta tsemppasin hienosti loppuun asti ja istuin vielä harjotusravissakin, kun tein ravi-käynti-ravi siirtymisiä :)

Lauantaina sit oli vuorossa kisat dumissa, tarkotus oli mennä 80cm ja 90cm. Ihan kylmilteen siis lähettiin hyppelee sekä hevonen, että minä, okei hevosella oli vähän etumatkaa, kun hyppäsi viimeviikolla muutaman hypyn ;) Mä tosiaan marraskuussa oon ratsastanut kunnolla ennen tota perjantain ratsastelua, hyppäämisestä puhumattakaan, siitä on varmaan jo puolivuotta?  


Verkassa lakusta kuoriutui taas sama riiviö, mitä se on ollut viime syksynä kisojen verkoissa. Kotona se on aika varma eikä kyttäile juurikaan mitään. Radoilla se kuitenkin tehnyt aina parhaansa ja keskittynyt hommaan 110% :) Mutta pistetään hölmöilyt rutiinin puutteen piikkiin sekä siihen, että se tosiaan on innoissaan päästessään hyppäämään, tosta hvosesta todellakin näkee, että se tykkää hypätä! Kertaakaan ei oo selässä ollut sellasta tunnetta ,että se saattais stopata ja vaikka sillä ikäänsä nähden on hypätty todella vähän se kattoo itse paikat hyvin ja tietää mitä tekee ja sen takia munkin on sillä helppo lähteä tosta noin vaan hyppäämään. Ennen rataa kun ooteltiin pihalla pääsyä radalle, ni herralla tais olla vähän tekemisen puutetta ni ajatteli käyttää aikansa tohon pään viskelyyn mikä tossa yhessä kuvassa näkyykin...








Radalla Laku oli erittäin miellyttävä ratsastaa ja tuntui olevan hyvässä rytmissä läpi radan, uusinnassa en ratsastanut aikaa juurikaan yhtään vaan yritin säilyttää saman hyvän rytmin. Tuloksena siis 0/0 tulos hyvällä ajalla ja sijotuttiin 6. sijalle. En kyllä odottanyt sijotusta yhtään, enkä voinut kuvitella, että ollaan ajallisesti noinkin kärjessä, Laku kun on iso hevonen ja joukossa pikkuponeja, jotka menivät suht samoja aikoja. Tähän taitaa päteä juuri päähäni ilmestyvä lause "ei ne pienet tiet vaan ne sujuvat välit" :D jatkossa tietää sit kun pääsee vielä treenailee enempi ja  saadaan yhteisiä kokemuksia molemmille niin pystytään toteuttaan molemmat asiat samalla radalla :) Suoritus oli hyvä ja hevonen hyvällä mielellä, joten päätettiin perua se 90cm. Tän kauden tavotteet on selvillä lakun kanssa, ja uskon ettei niihin pääseminen tuota ongelmia tuon hevosen kanssa :) 



Ens viikon lauantaina lähetään pikkuporukalla kattomaan Derbyponia, mä en tiiä onkse hyvä vai huono juttu,kun on kauhea ikävä sitä ollu ja emmä tiiä miten sieltä pystyy sunnuntaina lähtee kotiin ilman sitä :Dtottakai on kuitenkin ihana nähdä se ja sen masu <3 no , tääkin aika mitä se on sielä ollut on menny tosi nopeesti ni eiköhän tää kesäkin tästä vierähdä samaa tahtia ja kohta se tuleekin kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti