maanantai 26. maaliskuuta 2012

z:taa ja melkein hyppelyä


Hola!Lauantaina en ehtiny tallille, aamupäivä meni huonekaluliikkeissä pyöriessä, päivä ripsienlaitossa ja ilta menikin kun väkersin ittelleni geelikynsiä ekaa kertaa! mut kävin sunnuntaina kävelee zorropounin kanssa, oli ihana ilma! aurinko paisto ja oli lämmin, tosin aamulla ei naurattanu, kun katoin ikkunasta ulos ja näin maassa olevan 10cm lunta!!! tää talvi sais niin jo loppua ihan oikeesti...




Mun piti mennä JRS:n maneesille hyppäämään Millan wari ja samalla ohjeistamaan Millaa hypyissä. Tosin jäi vähän vähälle hyppelyt, kun maneesissa oli seuran merkkisuoritukset ja jotain häppeinkiä iltaan asti. Menin sitten hetken kentällä sen mitä pystyi siinä loskakasassa menemään. Mua pyydettiin menemään kisoihin warilla, joku pikkuluokka 31.3 jokeralle. Lahjattomat treenaa, eikse niin mee? btw ratsastin 4kk ekaa kertaa =D mut eipä sitä taukoa muistanut edes, kun selkään pääsi :) Nyt seuraavana päivänä kyllä muistaa vaikkei mitään himotreeniä mennyt, nimittäin sisäreidet kyllä kertoo, joka askeleella, että eilen on oltu hevosen selässä !






2 kommenttia:

  1. Jee, tuttujakin poneja täällä. Zorro on hieno mies :) Ja kivan oloinen blogi sinullakin, mielenkiinnolla aloin lukemaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) joo zorro on kyllä kiva ja fiksu poniherra :)

    VastaaPoista