tiistai 13. elokuuta 2013

MammaponiKouluponi+uudet jalkineet!

Menin tänään derbyllä pitkästä aikaa, oli kivaa :P  Ajattelin tehä ponysta kouluponin             ( hehe hyvä vitsi!!!), se on saanu nyt liikkua aika pitkänä kokoajan, jotenkin varon sitä sen jalkaa vaistomaisesti enkä raaski tehä mitään "raskasta" vaikkakin d:llä on hypelty pikkusia esteitä ja ratsastettu aika säännöllisesti kokoajan eikä se oo kertaakaan ontunu leikattua jalkaa, välillä se keventää sitä hieman, mutta meille sanottiinkin ettei siitä annata huolestua jos se ei tosta pahene/vaivaa jotenkin huomattavasti  :) Ehkä sitä vois pikkuhiljaa alkaa vähän kokoilee vaikka alkajaisiks ja kattoo mihin suuntaan menee. Josko siitä vielä 10v jälkeen saataskin kouluponi aikaseks :D. Pyysin myös äitiä kuvaamaan, koska ajattelin tehä videon d:n nykytilanteesta lääkärille, joka sen sillon leikkasi.

En saanut taaskaan videota tähän joten alla linkki

Huom: muuttakaa kuvanlaatu siitä rataksesta 720hpd!












Tänään kävin hakemassa sen kisapaidan jonka tilasin jokunen viikko sitten, ai vitsi se on kiva ,tosin ei oo ihan noin punanen mitä tossa kuvassa, se on vähä enempi semmonen koralli. Samalla myös löysin itelleni kengät ja varret jotka tilasin , niiden pitäs tulla joskus 2-3 viikon päästä, toivottavasti on sopivat niin saisin vihdoinkin uudet kengätkin, noi mun vanhatkun on mitä on. Mä olin ajatellut että ostasin seuraavaks mustat, mut pirukun toi ruskeen sävy noissa oli niin tyylikäs et otin nyt sit taas ruskeet :)




3 kommenttia:

  1. mistä tilasit tuon paidan? IHANA!:)

    VastaaPoista
  2. Minkä merkkiset noi kengät ja chapsit on? Onko samasta paikkaa kuin paita? Entä hinta? Toi paita on makee, tarvii varmaan itelleenkin hankkia.

    VastaaPoista
  3. Stable fellowsista on tuo paita ja kengät myös :) merkki irish bayer. Kengät maksoivat joku 350-400.

    VastaaPoista