perjantai 19. heinäkuuta 2013

Ostoksia!

Mulla ois kauheesti kaikkee mitä pitäs lähinnä itelle hankkii , mutten oo löytäny oikee mitää kivaa. Tärkeimmät on kisapaita ja saappaat. Kisapaidan löysin viimeviikolla johon ihastuin täysin, väri ja kaikki <3 muttei siellä ollut kokoja joten kävin tänään tilaamassa kyseisen paidan liikkeessä , harmivaan ettei se ehdi ensiviikoksi hankoon :/ Merkkiä ei myy suomessa tällähetkellä kuin yksi liike, joten se on todella uusi vielä täällä :)


Sitten edellisten päivien ostoksiin. Kävin myös Cavallo Pro shop liikkeessä, johon menin kuluttamaan husön kisoista saamaani lahjakorttia sekä hyvitystä heppanameista, jotka sain myös kisoista ja ne olivat homeessa.

Otin alla olevat kannusremmit heppanamien tilalle,



 Haluaisin saappaat "samaa sarjaa" noiden remmien kanssa, mieluiten tälläset missä varren yläosa olisi tollasta kiiltävää nahkaa, haluaisin silti ehkä mielummin saappaat vaikka kuvassa onkin kengät+varret

Sitten ostin Kingslandin kisapaidan, joka oli muuten pieni tajusin vasta kotona että se oli 3xs vaikka mun koko olis 2xs :D Tossa on ihanat noi helminapit niskassa ja toi pisaraleikkaus mistä tykkään kovin! Elikkä jos joku lukijoista tarvii kisapaitaa niin tää on kaupan! Hintalaput kiinni.



Tosiaan käytiin myös hippossportissa kattelemassa josko löytäsin ittelleni jotain, mut en oikeen löytänyt esim saappaita siellä ei ollu mitään mitkä huolisin, vaikka luulis että jos suomesta jostain löytyy niin sieltä ainakin. Huomasin sitten ton ihanan korvahupun, ja kun oon alkanu ketulla sellasta käyttää niin oli pakko kaivaa siihen sopiva huopa. Ensin näin vaan sellasen mikä on kokonaan tota kiiltävää pintaa, se on musta vähän liikaa joten en innostunut, pengoin lisää ja huomasin toisen huovan joka kuuluu huppuun! Oli pakko ottaa kun ennoo pitkään aikaan ostanu mitään, nii kiva vähä päivittää välillä kisakamojakin :) Mulla oli hippossporttiin 20e lahjakortti joten näille jäi yhteishintaa 103e.






Sitten käytiin vielä jokelan raudassa, josta siis jokran jäsenet saavat 10% alennusta ostoksistaan, mä siellä suht harvoin käyn joten välillä on kiva sielläkin piipahtaa kun saa ton alennuksenkin. Kävin ostaa sieltä ketulle ton mustan meksikolaisen turpahihnan mikä on tolla hepalla alla olevassa kuvassa ja sit oli pakko ottaa myös toi korallin värinen riimunnaru! se oli aivan ihanan värinen :P Noiden lisäksi ostin vielä pinkin liinan , joka on niin ihana et tekee vaan mieli juoksutella hevosia hah. 






6 kommenttia:

  1. Me ostettiin kans toi itseasias just sama riimunnaru samanvärisenäki jokelasta pari vk sitte, ja se kesti kai 2 käyttökertaa ja sit siit hajos toi lukko, halkes siit keskeltä kahtia..:D

    VastaaPoista
  2. Mitkä saappaanvarret noi on ? Merkki/malli? :)

    VastaaPoista
  3. Ne on myös tuon IRIS BAYER merkin takana :)

    VastaaPoista
  4. Oi niin upeat nuo uppu + huopa!!

    VastaaPoista
  5. Kiitos :) tosin musta tuntuu jotenkin etten ite tykkää niistä enää nii paljoa kuin sillon kun ostin ne :D

    VastaaPoista