keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Laakson kisat 2.7

jee sain koneen takas! teen nyt pikapostauksen kuluneista laakson harjotuskisoista. Oli muuten aikamoiset mammuttikisat! harvoissa aluekisoissakaan on noin paljon ollu lähtöjä, meinaan yli 200 starttia ja kisat alkoivat klo 16. Me mentiin paikanpäälle jo 15 aikaan koska kyydissä oli Milla ja Wari jotka hyppäsivät ekan luokan. Mun luokka alkoi joskus 17 jälkeen ja lähdin vasta numerolla 65, eli aikamoista odottelua oli luvassa..

No vihdoin oli kello senverran, että pääsin verkkailemaan, verkkasin aika kevyesti. Radan arvostelu oli A.2.0 eli mun lemppari 8D aikaratsastusta siis, alkuradassa oli ihan kivasti käännettävää mut 5-7 esteet oli vähän tylsästi perättäin. Mulla oli aikomus ihan ratsastaa aikaa ja tuloksena olikin sitten 0vp ja siinä vaiheessa sijalle 3. olin ihan tyytyväinen rataan ja lopputuloksissa olinkin sijalla 3 /72. Palkinnot oli ainakin ihan kivat, sillä ensimmäiset 3 sijoittunutta sai 2kpl hihs lippuja, harjoituskisoijen palkinnoiksi ihan kiva saada 100e arvoiset liput. Myöhemmin tuloksia kattellessa ihmettelin vielä hylättyjen ratsukoiden määrää, niitä oli meinaan n25? Mielestäni rata oli suht helppo eikä sielä ollut kun parissa esteessä alla jotkut härpäkkeet ja 7 este oli laine.

Noh sitten taas hetki odottelua 19.10 oli tarkoitus alkaa 90cm, sekin oli A.2.0 arvostelulla ja sama rata kuin edellinen, ajattelin etten ihan niin paljoa ratsasta aikaa kuin edellisessä luokassa, puhas rata oli tavotteena. Verkassa kettu tuntu jo jotenkin väsyneeltä ja tuntu et vähän juoksi alta. Alkurata oli ihan jees mut tolla linjalla missä 5-7 esteet oli perättäin ni kettu pääs vähän pitkäks ja otti 6 ja 7 esteiltä puomin. se tuntu jo 5 esteellä siltä, että hyppää vaan eteenpäin eikä ylös. ja vaikken aikaa ratsastanut niin ajallisesti ilman puomeja oltais oltu taas sijalla 3/52. (josjos ;)

no mut kuitenki iha jees fiilis oli ja ens kerralla keskityn taas enempi tohon alkuverkkaan et saa ketun paljon kootummaks mitä se esim tona kyseisenä päivänä oli, se helposti menee pitkänä jolloin hypyt jää vähän laakeiks. Oli sitä ittekkin vähän väsynyt kun 5h notkunut ja lähinnä odotellut. puol 9 aikaan vissiin päästiin lähtee ajaa takas kettu kotiin laaksolta.

huomenna ja pe onkin sitten husössä alue kisat ketun kanssa, meen molempina päivinä 90cm.






Däniäkin käytiin laitumella morjenstamassa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti