torstai 18. heinäkuuta 2013

Laakson kisat+muuta löpinää

Oltiin tosiaan laaksolla viime tiistaina ketun kanssa ja mentiin 90cm. Oon nyt tosiaan verkannu gramaaneilla sen ja ne on osottautunu tosi hyviks. kettu oli koko verkan ajan tosi hyvä! Rata oli taas aikaratsastusluokka.

Ekan esteen kettu tuli vähän löysästi ja mäkin vähä haaveilin, siitä oli suora linja kakkoselle ja havahduin itekki et ainiin vois vähän koittaa ratsastaa aikaakin :P Rata oli sujuva ja kettu tuntu hyvältä kokoradan läpi, vikan esteenjälkeen tapahtui jotain kauheeta. Mulle jäi vissiin aikaratsastus päälle ja KÄÄNSIN HEVOSEN ENNEN MAALILINJAA POIS!??!!? MITÄ IHMETTÄ MULLA LIIKKU PÄÄSSÄ :D ilmeisesti ei yhtään mitään, noh siinä sitten kiemurtelin takas maaliin... Voi nolouden nolous hehe... Kuuluttaja kuulutti, että iman tota pientä episoidia ois aika ollut lähellä johtoaikaa, joten luultavasti oisin ollut sijalla 1 tai 2. No ei voi mitään. mua ei silleen edes harmittanu koko asia , kuten edellisessä postauksessa taisinkin mainita että otan nykypäivänä aika rennosti tollaset jutut ja rata meni muuten niin hyvin että pakko oli vaan iloita sitä :P Lähinnä vaan nauratti et miten joku voi olla näin puupää ja tehdä jotain tollasta :D Loppusijoitus oli kuitenkin mokailujen kanssa 13/79 ja luokassa sijoittui 20 ratsukkoa. 

tässä vanhoista laakson kisoista muutama kuva. oliskohan jopa viimevuodelta?


Ja tässä viime viikon husö jump kisoista vielä kuvia!













muita kuvia :
prinsessa katoksessaan kaatosateella, muita heppoja tais vähän ilmeestä päätellen harmittaa derbyn mukavat oltavat :D

derby juoksutuksessa

däni
 dänin bodyguard Bobi ja vasemmalla toinen lauman senioreista
.



däni

ostin eilen IHANAN liinan <3 




Meinasin laittaa tähän vielä viimepäivien ostoksia, mutten jaksakkaan koska pitäs alkaa kuvaa niitä jne, niin siirrän sen suosiolla huomiselle =) Tänään kävin ketun taluttelee illalla ja syöttelee vihreetä, huomenna käyn ridaa sen ja lauantaina meil onkin kisat kotona elikkä dumissa =)

4 kommenttia:

  1. Tää oli kiva postaus, te ootte Ketun kanssa oikeen vauhtikaksikko! :)

    VastaaPoista
  2. Aika paljon oot varmaan Derbyä juoksuttanut kun noin hyvin sanat osaa. Ja onnea hyvästä kisamenestyksestä, tuotakaan virhettä et luultavasti toistamiseen tee :)

    VastaaPoista
  3. osaatko sanoa millon olis laaksolla jotku kisat mitä kanttis tulla kattomaan ? :)

    VastaaPoista
  4. Viola: kiitos :) joo meillä menee nappulat ihan hyvin yhteen että uskaltaa ihan aikaakin ratsastaa :)

    Anot: Joono reilu 9v aikana on jonkin verran tullut juoksutettua, vaikka teen sitä kuitenkin aika harvoin, derbyä nuorempana juoksuttelin usein sivareilla ja ennen kun menin selkään :) Kiitos, toivotaan ettei tule tollaisia mokia enään!

    Laaksolla on ainakin 1. elokuuta 4. elokuuta Alue-kansalliset kisat joita kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan! paikalla on myös käsittääkseni hevosvarusteliikkeitä joilla on myyntipiste kisapaikalla :)

    VastaaPoista