torstai 11. lokakuuta 2012

Toivotaan parasta, pelätään pahinta

En oo ehtiny nyt hetkeen kirjottelee, oli tossa se tallinnan reissu välissä ja kaikkea, nyt kuitenkin vähän huonompia uutisia. Eilen heräsin viestiin "kettu menossa klinikalle" siinä hetken pyöriteltyä silmiäni ja mietittyäni onko se unta vai ei, tajusin et ei hitto ei se ainakaan unta ole! no nousin äkkiä ja lähin ajamaan vermoon. Ketulla oli jalat tosi paksuna ja jotain ihme patteja, huokasin vähäsen kun näin ne jalat ja tajusin, että kaikki jalat on epämääräisesti paksuna, eikä vaan yksi, jolloin siinä saattais olla jotain vakavempaa. Ensi silmäyksellä voisi sanoa, että sillä on jokin allerginen reaktio. Noh ell tutki sen ja sanoi että 99% varmuudella oireet johtuvan pinnallisesta ihosta, mutta ultrataan vielä varmuudeksi se oikea etunen. Sieltä ei luojankiitos löytynyt mitään ja ell sano, että näyttää kaikki niin hyvältä kun vaan voi. HUH!!!

No otin ketun sitten ulos ja se vähän ravas siinä ja huomasin heti että se vähän ontu sitä vasenta etusta, ell näki myös tilanteen ja sanoi että tulkaapas takaisin sisälle, että katsotaan se vasenkin etunen. Siinäkään ei ultrassa näkynyt mitään, ainut epäilyttävä asia on, että polvesta ylöspäin ketun jalka oli todella kosketusarka. Se voi olla että sinne on levinnyt tulehdusta, tai pahimmassa tapauksessa revähtänyt. Otettiin kettu uudestaan pihalle ja juoksutin sitä ympyrällä liinassa, se oli ihan puhdas, mikä helpotti mieltä, koska jos se olis revähtänyt niin ei se pystyis sillä noin hyvin juoksee, hämärää kuitenkin oli miksi se ontu sitä kuitenkin suoralla.

Oikeesti miten voikaan olla näin paska tuuri, että just ennen tota hihsiä käy tällästä. Ketukin ollut 5v täysin terve ja nyt sit tällästä. Noh elämä on ei voi mitään. Vietiin kettu toiseen talliin loppuviikoksi, missä on ihan kuivat tarhat ja sen jalat pysyy puhtaina, käyn nyt pari kertaa päivässä hoitamassa sen jalat ja kävelemässä. jos ei 3-4päivän päästä ala näyttää paremmalta niin uusiks klinikalle ja kisat voi varmaan unohtaa.

Tää teksti on niin masentavan tylsää ettei tää mitään kuviakaan tarvi plaah...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti