lauantai 13. lokakuuta 2012

Kävely+hoitopäivä

Kävin torstaina tallilla aamupäivästä  puol 12 aikaan, kävin kentällä taluttelemassa kettua. Sen jalat oli edelleen aika paksut, mutta ne patit olivat kadonneet takaa. Eikä se arkonut sitä vasenta takasta niin voimakkaasti miten klinikalla. Silti nuo jalat ovat pelottavan paksut. Lähin kotiin 13 aikaan ja tarkoituksena siis myöhemmin viellä käydä derbyn ja dänin jälkeen kettua liikuttamassa.



Lähettiin 15 aikaan D&Dn tallille, däni on ihan super hauskan värinen, nyt kun sen varsakarva on irtoomassa x) siitä tulee aika tumma nyt kuitenkin,vaikka ekaks epäiltiin että jäis suht vaaleaksi :) Ollaan päivittäyn käyty lenkillä ponien kanssa ja puuhailtu kaikkea.







Mentiin vielä kettu hoitamaan illemmalla, kävin selästä kävelemässä kentällä ja maastossa n tunnin verran, kylmäsin jalat ja pesin sillä shamppoolla mitä saatiin lääkäristä sekä annoin lääkkeen suun kautta ja vein takasin pihalle vielä hetkeksi. Ihana fiilis viedä hevonen KUIVAAN tarhaan, varsinkin nyt kun tietää ettei kettu voi seistä yhtään missään mudassa tän parannus prosessin aikana, siksi tää tilapäistalli onkin _chevalinn_ ! 

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti