sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Valoa tunnelinpäässä?

Noniin, nyt oon 2 päivää ratsastanu ketulla ja se on ollut ihan puhas ja turvotukset laskeneet! nyt vaan peukut pystyyn, että pysyy hyvänä. En usko että sillä mitään kummallista on ollut, oli vaan huolestuttavaa kun jalat niin paksuna. Luultavasti oli jokin allerginen reaktio / kurarupea. 





















7 kommenttia:

  1. miks kettu on chevalinil?

    VastaaPoista
  2. Koska sen pitää saada olla mahd kuivissa tarhoissa ja pitää jalat puhtaana, niin tuotiin se tonne et ehtis parantua hihsiin. tuollakun on superpohjat jokapuolella..

    VastaaPoista
  3. Onko Kettu huono ratsastaa tuntilaisten jälkeen, kun ei rehellisessä peräänannossa suurimmassa osassa kuvista kulje?

    VastaaPoista
  4. No tietenkin se on huonompi ratsastaa, se nyt on selvää kun ei siltä muut mitään vaadi, näissäkin kuvissa tosiaan lönkötelty vaan menemään, että heppa saa liikuntaa pikku saikun jälkeen ja katsotaan mihin suuntaan se menee. suoraan sanottuna en ole näin kertoina keskittynyt ratsastamaan hevosta pakettiin ja oikeinpäin.

    VastaaPoista
  5. noh.. itse ketun omistajana olen tyytyväinen monan ratsastukseen ja hoitoon josta on minulle tällä hetkellä suuri apu. Eipä niiden hevosten aina tarvitse paketissa kulkea.. ;) - Nora

    VastaaPoista
  6. Ketti ja sinä ootte tosi hyvän näköisiä yhdessä! Onnea kisoihin millä nimellä kisaat ja minä päivänä? Oon tulossa kattoo!

    VastaaPoista