torstai 5. syyskuuta 2013

Kisoja+Videot

Nyt on on rästissä paljon juttuja mitä on teille pitänyt kirjoittaa, aloitetaan vaikka laakson kisoista. joista siis on jo muutama viikko. Laaksolla oli siis Alue-Kansalliset estekilpailut la ja su. Menin Lauantaina luokat 90cm (A.2.0) ja 100cm (367.1). 

90cm Meni ihan hyvin, kettu oli kuitenkin hieman hidas ratsastaa, siitä huolimatta oltiin sijalla 2./53 ja hävittiin alle sekunti voittajalle :) Luokkaa sponssasi smartraiders ja palkinnoksi saatiin kiva satulahuopa sekä hihs lippu, niitä onkin kertynyt jo jonkin verran kun niin monista kisoista saanut niitä tosiaan palkinnoksi. 




100cm Meni ihan hyvin, lukuunottamatta 2 estettä, lankkua jota ei vissiin kumpikaan edes nähnyt kun sen verran kolisi :D eli tulos 4vp



Alla vielä ystäväni Nean ottamia kuvia :) 









Viime viikonloppuna oltiin dumissa kotikisoissa joissa oli ihan kauheasti lähtöjä, menin 80 ja 90 koska 100cm olisi alkanut niin myöhään ja mulla oli illaksi sovittu menoa. 

80cm meni ihan hyvin, oltiin taas sijalla 2./53, hauskaa täysin sama sijoitus kun viimekisoissa laaksolla =) 90cm en tiedä mitä tapahtu mutta ratsastin ite tosi huonosti jotenkin ja toin kauheen lähelle kettua, ja siitä syystä se otti yhen puomin alas okserilla. Kettu ei nyt pariin kisaan oo ollu ihan oma ittensä, se on ollut hidas ratsastaa eikä yhtään niin terävä mitä se yleensä on radalla. Hypyt on yleensä voimakkaampia ja laukkaakin joutuu työstämään radalla paljon. 






Sunnuntaina mennään Kerralle aluekisoihin. Hypätään 90cm ja 100cm, joka on itseasiassa tyyliarvostelu ja samalla Esran aluemestaruus luokka. Mä ennoo koskaan ollu missään tyyliarvostelussa niin jännä nähä mitä siitä tulee :D 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti