torstai 19. syyskuuta 2013

Onnistumisia ja epäonnea.

Elikkä oltiin 8.9 keravan aluekisoissa, luokkina 90cm A.2.0 ja 100cm tyylimestaruus.


Kisat alkoivat jo 7.30 aamulla, joten herätyskin oli normaali arkiherätys elikkä 5.30, tosin mun sisäinen kello herätti mut jo 4.30.. Noh käytiin pakkaamassa kettu ja suunnattiin keravalle. Lähdin luokassa aika lopussa joten kävelin radan ja auttelin kaveria verkassa ennen kuin menin itse verkkaamaan. 

Mulla oli ekaa kertaa raippa kädessä verkassa ja kettu tuntu liikkuvankin heti alusta asti paljon paremmin eteen mitä yleensä. Olin maneesissa hetken aikaa ja tein siellä alkuverkan ennenkun menin kentälle ottamaan hyppyjä. Verkka meni hyvin. 

Rata meni samallailla kun viimeiset edelliset radat, eli ei mitään ihmeellistä. Aikaa ratsastin, mutta edelleen ei tuntunut siltä, että kettu/minä oltais ihan parhaimmillaan. Tulos riitti kuitenkin 3.sijaan 63lähtijästä. 

Seuraavaan rataan olikin 2-3h odottelua, ilma oli aika lämmin ja kettu seisoskeli kopissa sen aikaa. Juotettiin sitä aika paljon, mikä oli virhe koska se koitui radalla meidän kohtaloksi. Verkassa kettu oli jotenkin outo ja kielteli, eikä liikkunyt yhtään jalasta eteen. En siinä vaiheessa tiennyt että mistä se johtuu, enkä kyllä keksinyt mitään fiksua selitystä, no saatiin me siinä hypättyä kuitenkin ja eikun radalle, fiilis oli hyvä vaikka verkka olikin vähän kehno. Tiedän, että kettu ei kiellä ellei sillä oo siihen oikeasti jotain hyvää syytä. Ja jos kieltää niin uudessa paikassa ekalla radalla ja kerran kun se sielä on ollut niin toisella radalla ei ole mitään ongelmia. Noh toisin kävi jäätiin 4 esteelle, kaikki 4 estettä tuntui lähestyessä ihan tajuttoman hankalilta kun pohje ei mennyt sitten läpi millään, hypyt tuntui kuitenkin ihan hyviltä. Oli vähän huono fiilis kun ei tiennyt mikä tossa oli ongelmana. Noh tulin alas selästä ja kettu veti jalat levälleen ja tyhjensi rakkonsa, josta tulikin aikamoinen lammikko, tajusin jo siinä kohtaa että hetkinen. Samahan homma tapahtui meille hangossa, kun olin verkkaamassa ja k ei liikkunut mihinkään, sitten tuli lanaustauko ja tulin alas selästä ja kettu tyhjensi rakkonsa. Mentiin takas verkkaan niin johan rupes poni liikkumaan. Asia varmistui vielä enemmän kun teki vielä traileriin ja kotona vesikarsinaan isot lammikot.

Harvoin hevonen juo edes niin paljoa mitä kettu veti tossa välissä, joten ei tullut edes ajatelleeksi että liika on liikaa. Onneks tolle asialle pysty nauramaan ja virheistä oppii. Että sellanen oli meidän tyylimestaruus rata :D Jatkossa ei juoteta ämpärikaupalla hevosta jos on rata vielä edessä :D 

Oon käyny arkisin satunnaisesti hömpöttelemässä ketulla, elikkä maastossa kävellen, askellajit läpi, tai sitten kentällä lönköttelemässä. Eli ihan vastapainoa kisaviikonloppuihin mikä on ihan mukavaakin välillä :) Tulevana vkl on ypäjän Hihs semifinaalit, jonka jälkeen on kuukaus aikaa hihsiin, mikäli sinne päästään , ajattelin käyttää ton kuukauden treenaamiseen , mikä on jäänyt meidän osalla tällä kaudella kokonaan. Kyllähän nuo pikkuluokat menee ilman valmennuksiakin, mutta pienet(suuret) asiat pitäisi saada kuntoon, jolloin pystyisi parantamaan tuloksia entisestään. Ja tosiaan mua ärsyttää edelleen vime vuoden hihsin se la top 10 finaali kun se meni niin pipariksi niin tyhmien mokien takia. Vaikka oltiinkin sijalla 6./100 niin tiedän, että oltais pystytty parempaan :P

Videota en ehtinyt radasta lataamaan tänne joten lisään sen paremmalla ajalla,.

Ostin muuten hevoset stadikalla tapahtumasta kisatakin. Kävelin ensimmäisen kerran sen ohi ja hinnan katsottua lähdin samantien kävelemään pois ja pyyhin koko takin ajatuksista. Toisella kerralla kävin vähän katsomassa lähemmin ja mietin, että voi piru kun toi on kiva, en uskaltanut kokeilla sitä vieläkään. Kolmannella kerralla mun oli jo pakko kokeilla sitä. Ja mun (epä)onnekseni se oli ihan täydellinen. Oli pakko ostaa se. Ompahan nytten takki... Merkki on siis Equiline ja kyseinen takki on ensikesän mallistoa, tossakin oli esillä vain ainoastaan toi kyseinen takki. En tiedä mistä niitä edes saa kun en löytänyt netistäkään kyseistä takkia. Hauskinta on etten edes tiedä liikettä mistä sen ostin, hehe.


Väri on siis harmaa, aika lähellä mun kypärän väriä, ja siinä on sopivasti blingiä. Ootan innolla, että saan sen tunkea päälle ypäjälle perjantaina! :D Kuvia laitan jahka kerkeen ottamaan :)




Shire hevonen, jonka pää oli lähes samankokonen ku minä 8)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti