torstai 22. maaliskuuta 2012

Poniterapiaa!

Kävin siis viime sunnuntaina kattoon Zorro ponia, josko sen kanssa alkais touhuu, käytiin kentällä vähän pyörimässä ja herra käyttäyty oikein mallikkaasti. Jatkan myös noiden hevosten kanssa, joita viime kesästä-talveen ratsastelin ! nuorille olisi tarkotus saada ratakokemusta ja lakunkanssa sitten vähän toisenlaiset suunnitelmat, mutta katsoo nyt miten lähtee taas tauon jälkeen sujumaan :) palataan viellä Zorroponyyn.


Zorro "moni-poni" on siis 2009vuonna syntynyt Welsh Part Bred ori, josta olisi tarkoitus saada tulevaisuudessa hieno kilpaponi ja ilmeisesti myös jalostukseen mikäli näyttää siltä, että kannattaa pitää orina :) Tällä hetkellä näin 2kertaa sen nähneenä voin sanoa, että on ihan mahtava luonteinen ja muutenkin laadukkaan oloinen poni! Hauska nähdä mitä tästä tulee! Ensi viikolla pitäisi käydä selässä.


Tänään Kävin kentällä juoksuttamassa hetken aikaa, z oli vähän pörheenä, kun käveltiin kentälle. ja siellä olikin tyttöjä, joita piti vähän yrittää kuikuilla salaa, mikä ei kuitenkaan häirinnyt liinassa juoksemista. Kotiin mentäessä poni jäi kattelee kaikkee ja kuuntelee ääniä mitä kuulu kauempaa, mut saipahan hyviä kuvia siinä samalla, kun ihmeteltiin maailman menoa :D Äiti oli siis leikkii paparazia ja kun kattelin kuvat kamerasta niin yllätyin erittäin positiivisesti tuloksesta, yleensä ne kuvat on sellasia, et näkyy just joku häntä/korva tai sitten puolikas hevonen tai tai tai jnejne jne... eli voin siis luovuttaa toisenkin kerran kameran äitin kätösiin  :)


Päivän kuvat loput kuvat löytyy Täältä






3 kommenttia:

  1. poni ?! :D toihan on korkeempi ku sun pituutes =D ainii mut sä oot kääpiö!! ei vaa :D hieno pony <3

    VastaaPoista
  2. kyllä, ikuinen poniratsastaja :D tosin oon mä lähempänä 160 kun 150cm et kyllä mä oon vähä ylikasvanuponi ;)

    VastaaPoista