maanantai 25. helmikuuta 2013

Back in business!

Palmut ja aurinko on nyt sitten vaihtunut lumeen ja kylmään suomeen! Matka meni yllättävän nopeasti suomeen, mutten saanut kunnolla nukuttua koneessa, joten olen edelleen jetlagin (aikaerorasituksen alaisena) Tulin siis suomeen pe-la yönä ja siitä asti olo on kuin onkimadolla konsanaan. Ajatus ei kulje, kroppa on väsynyt, tekee mieli vaan nukkua, sitten jos nukkuu herää vähän väliä. Toissa yönä esim heräsin 03.00 yöllä ja en saanut enään unta. Eilen sitten väkisin pysyin hereillä iltaan ja loppujenlopuksi ei pystynyt enää taistelemaan ja nukahdin n klo20. siitä seurauksena heräsin 23 ja kelloa katsoessa ajattelin et ei oo todellista! Onneks kuitenkin sain unta ja seuraava herätys oli vasta 04 aikaan. Että siis tuollaista meininkiä ollut tämä 4 vrk... 

Mutta sitten itse asiaan. Kävin heti lauantaina jo tallilla katsomassa derbyä, ai kamala kun on ollut ikävä hevosia! onsevaan niin, että kun johonkin kasvaa kiinni ja tauko tästä on liian pitkä niin kyllä sitä odottaa eniten vaan tämän näkemistä. Olin ihan pihalla tallillakin, pihalla oli muumilimu pullo, tuhkakuppina, meinasin siitäkin ottaa huikan , onneks tajusin ennen et ei nyt mee kyllä ihan nappiin tää homma. Kävin myös derbyn selässä nopeasti, milla oli just sen kanssa kentällä, ja on nyt tän kuukauden muutenkin liikutellut sitä säännöllisesti. Tosin mitään kummosia ei vielä ole tehty. lähinnä alotettu 5min ravailu pätkiä ja maastossa kävelylenkkejä jne. Oli muuten super outoa kun däni ei ollut siellä. niin tottunut näkemään ne kahdestaan tarhassa. 








Meillä ei ollut tarkotus tänään mennä däniä katsomaan, vaikka mua väsytti kauheesti ja olin ihan plaah, niin halusin kuitenkin heti nähdä myös kirpun, jotenka lähettiinkin sitten derbyn luota vihtiin däniä moikkaamaan, Milla,Moksu ja Nina lähti mun ja äidin seuraksi mukaan. Däni oli sisällä, koska sen tarhakaveria oltiin liikuttamassa, otin poitsun narunpäähän ja vein sen kentälle hetkeks. Huomaa kyllä, että saa purkaa hyvin energiaansa tuolla nytten kun on kavereita, ei meinaan kiinnostanut juosta kentällä yhtään. Mitä nyt muutamia raviaskeleita otti, oli kyl hieno ravi!  se ei varmaan oo siinä ennen ollutkaan niin keskittyi enempi sen tutkimiseen ja ihmettelemiseen. Kävin vielä taluttelemassa sitä vähän tossa tiellä, vitsi d on kyllä aikuistunut kauheasti tässä kuukaudessa, niin rakenteeltaankin kuin mieleltään, kyllähän se vähän huuteli ja oli pörheenä mutta siis entiedä, jotenkin oli ihana nähdä se noin tyytyväisen ja viihtyvän oloisena! Ja jos derbyn näkeminen ilman däniä oli outoa, niin tää vasta olikin outoa kattoa däniä ilman derbyä!  Derbyä kuitenkin on tässä jokunen vuosi katseltu muutenkin yksinään :))




















Eilen kävin derbynkanssa raviradalla kävelemässä ja ravailemassa vähän, edellisesta vastaavanlaisesta kerrasta on aikaa niin paljon, etten edes muista, vuos tai kaks varmaan... Jotenka voitte kuvitella sen fiiliksen kun istuu oman lempiponin selässä ja kävelee rataa ympäri auringonpaisteessa ja miettii että tässä me ollaan kävelty kohta 9 vuotta :) 








Mua nauratti ku viestittelin samalla yhden kaverin kanssa, sanoin sille että kuvaan kohta videon ja en pidä ohjista kiinni ollenkaan, niin 5 sek maksimissaan ni ponin pää on hangessa kaivamassa jotain oksia :D Eihän siinä menny kun se 3 sekuntia 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti