keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Videoita derbystä+ sekalaisia kuvia

Hola lukijat! laittelen nytten ne viimeksi luvatut ratsastusvideot derbyn kanssa. Se on edelleen liikkunut hyvin klinikan jälkeen ja kaikki näyttää hyvältä :)

Kesää kohti kun mennään, niin varmasti bloginkin päivittelyn tahti tihenee, en jaksa kirjoittaa jos käyn vaan ratsastelemassa , ainakaan itseäni ei kiinnosta lukea muiden itsenäisistä ratsastuskerroista jokapäivä. Enkä nyt tosiaan edes ole paljoa ratsastellut, tässä kevään/alkukesän aikana , oli puhetta että kettu muuttaisi ehkäpä tonne derbyn tallille, joka ois hyvä juttu niin pääsis reenailee senkin kanssa :) Muitakin suunnitelmia ois mutta ne tosiaan vasta suunnitelmia eikä niistä nyt vielä sen enempää. 

Tänään kävin juoksuttelemassa vähän ponia, sitä ei kovin usein liinassa pyöritetä joten aattelin tänään vähän kokeilla, riehumisekshan se meni :D jalat sillä kylmätään edelleen jokapäivä ja hoidetaan hyvin jotta ei tulisi mtn takapakkia.  

Lisäilen tähän vähän puhelimesta tyhjennettyjä kuvia. 





Pony ratsastuksen jälkeen kylmäsuojat jalassa

Meillä oli eilen tyttöjen ilta , tässä meijä iltaeväät <3

musta itestä ei kauheesti kuvia täällä kai oo ni ajattelin yhen pistää minkä tänään töissä otin :D

Derby menossa pihalle

Tää oli hauska, kentällä ihan puhdas koskematon lumi, mä menin ja ratsastin  jokaiselle sivulle yhden sydämen :D


Klinikalta, derby tukijoukkoineen

"Katso kengurun loikkaa" 

Ninja pouni

Hevonen vai joku gaselli?

...


aivan on omat muuvit nyt neidillä

5 kommenttia:

  1. Mitä teet työkses? :)
    Ja ihana Derby!

    VastaaPoista
  2. No tällähetkellä kynsiä tuolla liikkeessä, tarkotus olisi oppisopimuksella kampaajaksi ruveta vielä :)

    VastaaPoista
  3. Ratsasteletko vielä Ketulla? Oliko se sulle ylläpidossa vai sun käytössä vai miten? :) Onko nuo jotkut kamat sun ite ostamii, esim turkoosit pintelit yms mitä joissai kuvissa oli, ne on ihanat! :D

    VastaaPoista
  4. en oo nyt hetkeen menny kun se asuu vähän kaukana nytten, tossa kesäkuun alussa olis tarkotus taas alkaa ratsastelee ja kisaamaan kun se muuttaa takas lähemmäs :) joo aika paljon kuvissa taitaa olla omia kamoja:)

    VastaaPoista