sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Odotus palkittiin !

27.6 klo 23:50 Syntyi kaunis hienorakenteinen orivarsa <3 Synnytys meni paremmin kuin hyvin, poni hyväksyi varsan heti ja ei voi sanoin kuvailla sitä tunnetta, kun näki omasta ponista tulleen pienen elämän alun =) Vaavi on nytten siis 4vrk ikäinen ja voi hyvin, myös Derby. Pikkuinen oli heti synnyttyään todella pirteän oloinen ja juoksikin jo 4h ikäisenä karsinassaan :) 




























9 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! :) Hienon varsan olette saaneet :) Jääkö varsa teille vai meneekö myyntiin?

    VastaaPoista
  2. Voisitko laittaa lisää kuvia itse synnytyksestä? :) Onnea paljon, onneksi kaikki meni hyvin !

    VastaaPoista
  3. Voi miten suloinen, muistuttaa kovasti emäänsa =)

    VastaaPoista
  4. Ihana!!!! Mäkin haluun! Onnea! Kiva kuulla että kaikki on mennyt hyvin. Voisitko tehdä varustepostauksen videona? Ja sitten sellaisen missä kuvailisit teidän päivän puuhia. Se olisi kivaa! Onnea vielä kerran! :):)=)

    VastaaPoista
  5. Millaista oli nähdä varsan syntymä?

    VastaaPoista
  6. Ihan pakko kommentoida, että toi teidän varsa on aivan Super-ihana! Se on ollut niin terhakka heti alusta alkaen (vaikka myöhästyinkin vartin syntymästä :( ) Se on vaan niin suloinen, että tekisi mieli vaan rapsutella sitä kokoajan.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille, varsa onkin varsin ihana <3 Varsa jää mulle :) Voisin harkita tuota varustepostausta videona, kunhan saan kaikki kamat sillein kasaan, että ovat surinpiirtein samassa paikassa :)

    Ja Nina se onkin ! =)

    VastaaPoista