lauantai 16. kesäkuuta 2012

Varsavalvojaiset day 2

Heipsan, otsikossa siis tuleekin ilmi, että nyt ollaan lähellä. Kello on tosiaan nytten 04.20 ja päivystetään täällä millan kanssa varustemökissä ponia kamera tv:Stä :) Vahatipat tulivat siis pe aamuna , niiden tultua varsa olisi odotettavissa 1-2vrk kuluessa, nyt siis mennään jo toista päivää, derby ei pe-la yönä juurikaan antanut mitään merkkejä tulevasta varsasta, meilläei vielä tona yönä ollut kameraa, joten käytiin katsomassa sitä n1,5h välein. tuntui ikuisiidelta muuten tuo 1.5h odottelu! lähdettiin 5.30 kotiin jolloin menisi juuri tuo 1,5h siihen että aamutallintekijä tulisi tallille.

Noh kotona olin 6 aikaan ja nukahdin varmaan 7 jälkeen. Mun unet ei kovin pitkiks päässy kun kaveri soitti että pitäs lähteä turkuun kattomaan crossikisoja, no anelin siinä tunnin vielä uniaikaa ja heräsin uuteen soittoon tunnin päästä, että tuu pihalle :D

Turussa siis menikin kokopäivä, äkkiä himaan vaihtaa vaatteet ja siitä tallille taas varsomisvahtiin. joskus 23 aikaan poni alkoi hinkkaa häntäänsä seinään, mikä on yksi merkki että varsominen voisi olla lähellä. Se on käynyt 2 kertaa makuulla, mutta mun mielestä ihan vaan nukkumismielessä :D Se on muutoin meinaan tosi rauhallinen ja unisen oloinen, mäkun odotin varsan tulevan lähes varmasti tänään... Nyt tuntuu siltä että näin ei kuitenkaan käy. 

Mä oon itte tosi stressaantunu ollut siitä pe aamusta asti, kun sain viestin että on vahatipat ja odotettavissa vauva 2vrkn sisällä. en oo nukkunut siitä asti kuin sen 2h la aamuna. Enkä myöskään oo muistanu syödäkään oikein :) D näyttää nukkuvan karsinassaan rennon oloisena , joten mä taidan ottaa tässä 30min-1h unet ja katsoa sitten tilannetta uudestaan...ps. toi kamera on ehkä maailman paras keksintö heti muutaman muun jutun jälkeen, ei tarvi häiritä hevosta ja tällänen hysteerinen omistaja saa mielenrauhan nähdessään murunsa koko ajan ruuduntakaa! 





















2 kommenttia:

  1. Oi jee! Kohta saatte vaarsan! Se on varmasti jännää mut tosi kivaa. Laita heti tänne kuvia kun varsa on ulkona. Jos on mahdollista oitko ottaa kuvia synnytyksestä. En oo koskaan nähnyt ja tahtoisin kovasti nähdä. :) Onko teillä nimi ehdotuksia varsalle? Jos on niin mitä. Toivottavasti synnytys sujuu ongelmitta! Onnea jo etukäteen!

    T: Nelli

    VastaaPoista
  2. joo toivotaan , että tulisi ensiyönä...viimeyönä ei siis loppujenlopuksi tapahtunut oikeen mitään :/ jos vaan siinä tilanteessa ehtii/pystyy ottamaan kuvia niin yritän kyllä, tai lykkään kameran jollekkin muulle joka on paikalla :) Nimeä on mietitty, muttei mitään kivaa ole keksitty, nimen pitäisi alkaa B:kirjaimella kuitenkin ja haluaisin kaksiosaisen nimen :)

    VastaaPoista